FXTM Rishikimi

Rating 4.3
Thank you for rating.
  • FXTM është një ndërmjetës global dhe fitues i çmimeve
  • Ato janë plotësisht të rregulluara dhe të licencuara
  • Tregtarët nga mbi 180 vende i besojnë FXTM
  • Ata ofrojnë lloje të llogarive që i përshtaten të gjitha llojeve të tregtarëve
  • Mbrojtje e garantuar e bilancit negativ
  • Gama e gjerë e mënyrave të pagesës
  • Depozita falas dhe tërheqje të menjëhershme.
  • Ato ofrojnë bonuse dhe promovime të shkëlqyera tregtare
  • Analiza ditore e tregut nga ekipi i tyre i kërkimit të tregut
  • Platformat: MetaTrader 4, Meta Trader 5, FXTM Trader