Bonusi Forex - Bonuset më të mira Forex 2024

 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 50$ falas
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Bonus i nxehtë 202% - Nuk ka kufi për bonusin maksimal të akumuluar.
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Bonusi i depozitës 2021% - Deri në 500 dollarë
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 60% Bonus Energjie - Sasi e Pafund
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Bonusi i depozitave - Deri në 50%
 • Periudha e promovimit: Nuk ka kohë të kufizuar
 • Promovimet: Merrni fonde bonus deri në 50% të depozitës që shoku juaj bëri në llogarinë e tyre
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: Bonus dinamik - Deri në 25%
 • Periudha e promovimit: 2023-11-28 - 2025-12-30
 • Promovimet: 1500$ dhe bonus depozite 30%.
 • Periudha e promovimit: Kufiri 30-ditor nga data e hapjes së llogarisë tuaj
 • Promovimet: Bonus tregtimi i depozitave 30 dollarë
 • Periudha e promovimit: E pakufizuar
 • Promovimet: 50 000 USD / 30 000 euro / 3 000 000 NGN
 • Periudha e Konkursit: Cdo muaj
 • Çmimet: $3500 Gjithsej
 • Periudha e promovimit: Deri në anulim
 • Promovimet: Bonus depozite 30% - Deri në 7,000 USD