FXTM Преглед

Rating 4.3
Thank you for rating.
  • FXTM е глобален и наградуван брокер
  • Тие се целосно регулирани и лиценцирани
  • Трговците од над 180 земји имаат доверба во FXTM
  • Тие нудат типови на сметки за да одговараат на сите видови трговци
  • Загарантирана заштита од негативен биланс
  • Широк спектар на начини на плаќање
  • Бесплатни депозити и инстант повлекувања.
  • Тие обезбедуваат одлични трговски бонуси и промоции
  • Дневна анализа на пазарот од нивниот тим за истражување на пазарот
  • Платформи: MetaTrader 4, Meta Trader 5, FXTM Trader