Forex.com Rishikimi

Rating 3
Thank you for rating.
  • Rregulluar nga FCA (UK) & CFTC, NFA (SHBA)
  • Tarifa të ulëta të Forex
  • Tregtoni mbi 4,500 tregje globale, duke përfshirë 80+ çifte forex, mijëra aksione, kriptovaluta të njohura dhe më shumë.
  • Nuk ka tarifë për tërheqje
  • Grafikët e TradingView të integruara në platformën e internetit
  • Gama e gjerë e mjeteve arsimore dhe kërkimore
  • Platformat: FOREX.com platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5