Forex.com Преглед

Rating 3
Thank you for rating.
  • Регулирано од FCA (Велика Британија) и CFTC, NFA (САД)
  • Ниски такси за девизен курс
  • Тргувајте со над 4.500 глобални пазари, вклучувајќи над 80 девизни парови, илјадници акции, популарни криптовалути и многу повеќе.
  • Без надомест за повлекување
  • Табелите на TradingView вградени во веб-платформа
  • Широк спектар на алатки за образование и истражување
  • Платформи: FOREX.com platform, MetaTrader 4, MetaTrader 5