Форекс бонус - Најдобрите бонуси за девизен курс 2024 година

 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: 50$ бесплатно
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: Жежок бонус 202% - Нема ограничување за максималниот акумулиран бонус.
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: 2021% бонус за депозит - до 500 долари
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: 60% енергетски бонус - неограничен износ
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: Бонус за депозит - до 50%
 • Период на промоција: Нема ограничено време
 • Промоции: Добијте бонус средства до 50% од депозитот што вашиот пријател го направил на неговата сметка
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: Динамички бонус - до 25%
 • Период на промоција: 28.11.2023 - 30.12.2025
 • Промоции: 1500$ и 30% бонус за депозит
 • Период на промоција: Лимит од 30 дена од датумот на отворање на вашата сметка
 • Промоции: Бонус за тргување со депозити од 30 долари
 • Период на промоција: Неограничено
 • Промоции: 50.000 американски долари/ 30.000 евра/ 3.000.000 NGN
 • Период на натпреварот: Секој месец
 • Награди: Вкупно 3.500 долари
 • Период на промоција: До откажување
 • Промоции: 30% бонус за депозит - до 7.000 американски долари